Accessoires
11 januari 2006 - Ron Smeets

iPod Nano in je riem

In de VS is de 'Belt Buckle' veel verder ge-evolueerd dan bij ons in Nederland (en Europa). Mensen, vooral mannen, geven daar soms honderden dollars uit voor een custom made Buckle.

Bij TuneBuckle spelen ze daar, voor heel wat minder geld, handig op is. Hun Buckle is tevens een iPod Nano 'tasje' en ik moet zeggen ze er op deze foto's (nog een na de 'lees meer') ook best goed uitzien, en de TuneBuckle mag er ook wezen ;-)

Binnenkort leverbaar in twee kleuren, zwart en wit (natuurlijk), voor 50 dollar. Nog een foto :

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.