Accessoires
04 december 2005 - Ron Smeets

iPod mixer voor de (thuis)DJ

Aanvankelijk zou ie pas volgend jaar op de markt komen, maar blijkbaar hebben de makers bij Numark besloten om 'm nog voor de aanstaande Kerst in de schappen te leggen. Om precies te zijn: NU!

Waarschijnlijk omdat mensen nu meer geld aan kado's uitgeven dan in de eerste maanden van een nieuw jaar of omdat er nu gewoon meer iPodders zijn die, met de komst van de iPod Video, met meer dan 1 iPod rondlopen.

De iDJ is onder andere te bestellen bij Amazon, waar ze overigens (toen dit bericht online ging) ook al een tweede hands modelletje hebben. De prijs ligt rond de 250 dollar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.