Nieuws
16 april 2007 - Jeroen de Hooge

iPod met WiFi ?

Volgens DigitTimes heeft Apple de plannen om in de tweede helft van 2007 een iPod met Wi-Fi op de markt te brengen zodat er draadloos muziek van de pc naar de iPod verstuurd kan worden.

Omdat er geruchten zijn dat ook Samsung en Sony een mp3-speler met WiFi op de markt willen brengen wil Apple de productie deze maand al beginnen om een voorsprong te behouden op de rivalen. Onlangs verkocht Apple zijn 100 miljoenste iPod en heeft tot nu toe nog weinig concurrentie te vrezen.Gerelateerde links:
100 miljoenste iPod verkocht
IPod dock en wekkerradio van Hello Kitty
Extra power voor je iPod
Slapen op je iPod
Google iPod Wrap
iPod gaat vier jaar mee
U2 iPod special edition
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.
Warning: include(cookie_banner.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314 Warning: include(): Failed opening 'cookie_banner.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /data/ftp/home/www.dutchdo.nl/html/shop/x/mc/footer_mc.php on line 314