Accessoires
26 oktober 2007 - Ron Smeets

iPod kubus

Apple fans zullen zich de ‘Cube’ ongetwijfeld nog kunnen herinneren.

Eerlijk gezegd moest ik daar wel een beetje aan denken bij het zien van deze dock van Boynq, ondanks het feit dat, behalve de kubusvormige speaker, hij natuurlijk nauwelijks iets weg heeft van de Cube die Apple zelf in 2000 op de markt zette.

De Boynq Wake Up is behalve een iPod dock ook een (wekker)radio en wordt geleverd met een 20 Watt versterker, 2x10 Watt speakers en afstandsbediening. Hij kost rond de 150 Euro en is behalve in wit (foto) ook in zwart leverbaar.Gerelateerde links:
iPod speakerdock voor in het water
IPod dock en wekkerradio van Hello Kitty
Een iPod dock van 137.000 Euro
De iPod iPod Dock
Jukebox voor je iPod
iPod speaker-dock, maar dan anders
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.