Accessoires
17 januari 2006 - Ron Smeets

iPod jas alleen in zwart verkrijgbaar

Daar waar vrijwel alle iPod's en -accesoires in zowel wit als zwart op de markt verschijnen, zullen we het met de iPod jas moeten doen met louter een zwarte versie.

Toch is de kleur nog het minst opvallende. Een witte zou wat dat betreft wat meer tongen losmaken, maar tegelijk ook minder kopers trekken. De bonus zit bij de BlackCoat Work jas echter in de iPod controls die aan de binnenkant zijn aangebracht, compleet met een binnenzak voor je Apple.

De jas is gemaakt van waterafstotend stretch katoen en weegt vrijwel niets. Vanaf maart zal de BlackCoat Work online te koop zijn voor $179. Potentiele kopers voor de iPod jas zijn er inmiddels genoeg. Alleen al tijdens de afgelopen kerstperiode kwamen er 14 miljoen bij. . .Gerelateerde links:
iPod handschoenen
Entertainment rugzak op zonne energie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.