Accessoires
04 januari 2006 - Ron Smeets

iPod handschoenen

Gezien de weersverwachtingen voor de komende dagen is een paar handschoenen geen overbodige luxe. Heb je toevallig ook nog een iPod Nano, dan sla je met deze iPod Gloves van Tavo op z'n minst twee vliegen in een klap.

Behalve dat je je vingers warm houdt tijdens het bedienen van je iPod voorkomen deze handschoenen ook nog eens dat je je Nano (verder) bekrast. Bovendien zijn de toppen van duim- en wijsvinger bekleed met nylon en een zilveren coating zodat de bediening van het scrollwheel een stuk makkelijker gaat dan wanneer je normale (wollen) handschoenen zou dragen.

Ze zijn met 35 dollar wel wat duurder dan een gemiddeld paar van de Zeeman of C&A, maar daarvoor is het dan ook een iPod accesoire.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.