Nieuws
14 december 2006 - Ron Smeets

iPod en GSM meest gezochte gadgets op internet

Dat is althans de conclusie van AOL. Uit de statistieken van AOL Search blijkt dat, in de categorie Gadgets, de iPod en GSM op de eerste twee plaatsen staan van meest gezochte zoektermen.

Goed nieuws voor Apple's iPhone want dat is een combinatie van de nummers 1 en 2 in deze lijst.

De volledige Top 10: ) iPod; 2) Cell Phones; 3) Digital Cameras; 4) TracFone; 5) Playstation 3; 6) Laptops; 7) Xbox 360; 8) GPS; 9) Blackberry; 10) Nintendo.

Op zich allemaal bekende termen, behalve TracFone misschien, maar dat is Amerika's grootste mobiele prepay provider.Gerelateerde links:
Google Mobile populair bij porno zoekers
Vodafone en Google gaan samen zoeken
Zoekmachine voor mobiele content
Mobiel- en vast internetgedrag gelijk
Yahoo! mobile SMS Search
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.