Accessoires
27 december 2005 - Ron Smeets

IPod dock en cardreader

Het Amerikaanse EDGE (niet die van de 3G netwerken) heeft een iPod dock met ingebouwde cardreader in haar assortiment. Hoewel leuk, is dit al oud nieuws.

Op MobileMag kun je een complete review lezen van dit 50 dollar gadget, mocht je er over denken er eentje online te bestellen.

De voordelen, volgens de review, zijn met name de video- en audio out aansluitingen op het dock zodat je hem rechtstreeks kunt koppelen aan TV of versterker. Helaas is de video-out functie alleen geschikt voor het bekijken van foto's en ondersteund de dock geen videoformaat van de G5 iPod. Dat is meteen een van de belangrijkste nadelen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.