Nieuws
24 augustus 2007 - Ron Smeets

iPhoneSimFree software unlocktool voor iPhone WERKT!!!

Dat is de conclusie, compleet met videoproof, van de boys bij EngadgetMobile die afgelopen nacht (lokale tijd) een bezoekje gebracht hebben aan de makers van de unlock software, iPhoneSimFree.

Daar hebben ze de software tool, die dus klaar is, uitgeprobeerd en ja, het werkte! Ook na een restore van de laatste firmware update (1.0.2). De makers claimen zelfs dat hun unlock tool 'update proof' is en je dus niet bang hoeft te dat het toestel na een update van Apple niet meer werkt met je Vodafone, T-Mobile of KPN SIM.

iPhoneSimFree heeft nog niet bekend gemaakt wanneer men de software voor het grote publiek beschikbaar komt en wat hij dan gaat kosten. Eerdere berichten op hun site spraken over volgende week (nog vóór 1 september dus).

Wordt vervolgd!Gerelateerde links:
Hardware unlock handleiding voor de iPhone
iPhone unlock software bijna klaar
Hackint0sh iPhone unlock methode werkt. . . soms
iPhone Sim Free belooft nog deze week unlock software
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.