Accessoires
07 december 2007 - Ron Smeets

iPhones voor 1 dollar

Nee, niet meteen opgewonden raken ;-) Deze 'iPhones' zijn alleen in Canada te koop, voor zolang als de Apple juristen dat toestaan natuurlijk.

Bovendien is het niet de welbekende telefoon maar een headset. De iPhone zelf is in Canada overigens nog steeds niet (officieel) te koop.

Toegegeven, de makers, Electra, genereren met deze naam voorlopig wel voldoende free publicity voor hun nieuwe gadget dat inderdaad maar 1 dollar kost. Hieronder staat nog een close-up foto van de 'iPhones'.

Via: Iphone WorldGerelateerde links:
Inkoppertje voor de juristen van Apple
Apple heeft de iPhone rechten in bezit
Apple pleegt patentbreuk met iPhone keyboard
Meizu MiniOne M8 introductie tijdens de CES
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.