Geruchten
11 mei 2008 - Ron Smeets

iPhone's 3G optie opgedoken in nieuwe firmware

Dat er een nieuwe versie van de iPhone aan zit te komen is al lang geen nieuws meer. Zeker niet nadat de afgelopen dagen steeds duidelijker werd dat de voorraden van het huidige model op beginnen te raken.

Bovenstaande screenshot is afkomstig uit de nieuwste firmware voor de iPhone, versie 2.0, die volgende maand uit gaat komen.

Mocht iemand nog twijfelen dan is hiermee het definiteve bewijs geleverd dat de nieuwe iPhone inderdaad geschikt zal zijn voor 3G netwerken.

De betreffende Beta-5-release van de iPhone firmware kan ook op de 2.5G versie van de iPhone geinstalleerd worden, maar als je vervolgens 3G wilt activeren dan crasht het toestel, aldus MacRumors.Gerelateerde links:
8GB iPhone nagenoeg uitverkocht in Engeland
Oostenrijk wordt 3G proeftuin voor de iPhone
Meer details van de 3G iPhone uitgelekt
3G iPhone met Infineon chipset komt medio 2008
UMTS iPhone binnen enkele weken naar Italië
Videodemo iPhone firmware 2.0
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.