Nieuws
08 december 2007 - Ron Smeets

iPhoneDevTeam roept de hulp in van andere hackers

Het unlocken van de iPhone wordt, met de release van nieuwere firmware versies door Apple, steeds moeilijker. De boys uit Cupertino dichten met iedere update weer meer 'lekken' in het OS van de iPhone.

Het iPhoneDevTeam ondervindt daar als eerste de gevolgen van en daardoor heeft men ook nog steeds geen unlock versie van hun AnySIM tool kunnen uitgeven die werkt op iPhones met firmware versie 1.1.2.

In een poging daar wel in te slagen hebben ze nu de hulp ingeroepen van de 'Open Source Community' door de code van AnySIM beschikbaar te stellen voor iedere 'self-made' ontwikkelaar die interesse heeft om er zijn hersencellen op stuk te willen bijten.

De source code van AnySIM is downloaden via hun pagina op Google Code dot com.



Gerelateerde links:
Apple laat iPhone unlock software ongemoeid
Unlocked iPhone na update weer gelocked
Eerste unlock tool voor iPhone versie 1.1.1
iPhone update 1.1.1 'sloopt' unlock én Jailbreak software
One-Click Jailbreak tool voor iPhone versie 1.1.1
iPhone firmware 1.1.2 sloopt wederom de jailbreak hack
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.