Nieuws
25 november 2009 - Ron Smeets

iPhoneDevCamp van start

Vanochtend om precies 11u00 vond de aftrap plaats van Nederland's eerste iPhoneDevCamp voorafgaand aan de iCE09 conferentie die morgen en vrijdag hier in de Westergasfabrieken in Amsterdam gehouden wordt.

Bij de start van het Developer Camp hadden zich al zo'n 50 deelnemers gemeld, varierend van iPhone ontwikkelaars, programmeurs en nieuwsgierigen, maar verwacht wordt de de komende uren nog de nodige deelnemers binnen zullen wandelen.

Onder de bezielende coaching van Dom Sagolia, bekend van DollarApp en mede oprichter van Twitter, gaan de 'DevCampers' kennis maken met het fenomeen van het bedenken en ontwikkelen van iPhone Apps. waarbij de nadruk zal liggen op het uitwisselen van ideëen, kennis en ervaringen. iPhoneDevCamp-NL-Crowd-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.