Nieuws
25 november 2009 - Ron Smeets

iPhoneDevCamp bruist

De eerste editie van het iPhoneDevCamp is de afgelopen uren lekker op gang gekomen. Aan de verschillende tafels is het goed om te zien hoe de gemêleerde groep van designers, ontwikkelaars en geinteresseerden enthousiast met elkaar in discussie gaan over de wereld van de iPhone en zijn Applicaties.

Ik ben benieuwd of we vandaag nog wat resultaten te zien krijgen. Het sprekers podium blijft tot nu toe namelijk verdacht leeg... Dat kan natuurlijk betekenen dat iedereen volop aan het ontwikkelen is ;-)))

Opvallend was wel de pitch van de boys van The Saints die eigenlijk alle aanwezige developers opriep bij hun te solliciteren. Zij zijn namelijk naarstig op zoek naar ontwikkelaars. iPhoneDevCamp-NL-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.