Nieuws
06 juli 2007 - Ron Smeets

iPhone voorraden Apple Store's aangevuld

Op de site van Apple was vanochtend (lokale tijd in de V.S.) te zien dat de voorraad iPhones, die de afgelopen dagen tot bijna '0' gedaald was, weer gegroeid is.

Bij het openen van de winkels (9 uur vanochtend, lokale tijd) zullen er in 43% van de Apple Stores weer iPhones te koop zijn. Hoeveel dat er zijn, en hoe lang die voorraad 'mee zal gaan' is niet bekend.

Wat ik wel weet is dat op dit moment (08u00 lokale tijd) mijn neef, Jeffrey, voor de deur staat van de Apple Store in Jacksonville in de hoop er eentje voor mij te bemachtigen.

Hij is daarvoor vanochtend om half vijf opgestaan en in de auto gestapt om twee uur vanuit Hinesville (Georgia) naar Jacksonville (Florida) te rijden en zeker te weten dat hij vooraan in de rij staat.

Jullie zullen begrijpen dat ik hem alleen daarvoor al eeuwig dankbaar zal zijn ;-) en al helemaal als het ook nog lukt om een iPhone te bemachtigen.

UPDATE (14u33): Ik krijg net bericht uit de VS dat mijn neef inderdaad vooraan in de rij staat. De spanning stijgt.

UPDATE (15u55): We hebben er een! Binnen een dag of drie verwacht ik 'm met UPS Express thuis.Gerelateerde links:
Meer dan 1 miljoen iPhones verkocht!
iPhone voorraden slinken snel
500.000 iPhones in het eerste weekend
AT&T bereidt zich voor op de 'run op iPhones'
Drie miljoen iPhone’s op voorraad
Ga jij een iPhone kopen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.