Nieuws
16 juni 2008 - Ron Smeets

iPhone voor 1 Euro bij T-Mobile Duitsland

De baas van T-Mobile Duitsland, Philipp Humm, heeft op Welt Online bevestigd dat klanten van T-Mobile de nieuwe 3G iPhone straks voor 1 Euro kunnen aanschaffen, mits ze het duurste abonnement nemen, dat wel.

En daar schuilt dan ook meteen de adder in het gras want het abonnement waarover we praten kost maar liefst 89 Euro per maand en heeft een looptijd van twee jaar. Dat komt dus neer op 2136 Euro. Daarvoor krijg je dan wel iedere maand ook 1000 belminuten, 300 SMSjes en ongelimiteerd datagebruik.Gerelateerde links:
3G iPhone zonder abonnement vanaf 499 Euro
3G iPhone vanaf 11 Juli bij T-Mobile
Daar is ie dan. . . De UMTS iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.