Toestellen
27 juni 2007 - Ron Smeets

iPhone Virtueel Keyboard instructiefilmpje

Nog voordat de eerste echte reviews van de iPhone online verschenen werd het niet zo lekker functionerende virtuele keyboard van de iPhone als een van de belangrijkste minpunten van het toestel aangekondigd.

Nu, na de reviews van Steven Levy, Walt Mosberg en David Pogue, is duidelijk dat het Virtuele Keyboard inderdaad op z'n minst enige oefening vergt voordat je er aan gewend bent.

Daarop inspelend heeft Apple nu een nieuwe instructievideo online gezet waarin specifiek wordt uitgelegd hoe om te gaan met het Virtuele Keyboard van de iPhone. . .Gerelateerde links:
Voor iedereen die wil weten hoe de iPhone werkt. . .
Eerste 'hands-on' reviews van de iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.