Accessoires
10 juli 2009 - Ron Smeets

iPhone videocamera houder

Twee weken geleden zagen we al deze schouder houder voor de iPhone 3GS. Gelukkig gaf de maker daarvan zelf al toe dat het vooral om de fun ging toen ze het ding in elkaar knutselden.

Dat is in het geval van de ZGrip iPhone helaas niet het geval. Deze gasten zijn bloedserieus. Kijk maar naar onderstaande video. Het houdertje kost overigens zo'n 220 Euro (300 dollar), maar binnenkort komt er ook een goedkopere versie.

http://www.youtube.com/watch?v=9OR1njWTXxk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.