Entertainment
28 februari 2007 - Ron Smeets

iPhone variant op 'I'm a Mac, I'm a PC commercial'

In de vorm van een cartoon nog wel. Duidelijk gemaakt door iemand die ons wil doen geloven dat een Samsung Smartphone beter is dan de iPhone

Er worden vooral een aantal features belicht die bij de iPhone ontbreken of minder spectaculair uitgevoerd zijn dan bij de Samsung.

Enfin, los van het feit dat de voorstelling van de feiten door de Samsung fan niet helemaal klopt moeten jullie zelf maar oordelen of deze cartoon grappig is of niet.

ViaGerelateerde links:
UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels
Wanneer is de Zune Phone beter dan de iPhone?
De iPhone Nano en -Shuffle?
LG heeft de iPhone gemaakt?
Palm CEO niet bang voor concurrentie van de iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.