Nieuws
07 juli 2008 - Ron Smeets

iPhone vanaf vrijdag 11 juli om 09u30 te koop

Dat heeft T-Mobile zojuist bekendgemaakt.

Voor diegenen die niet tot vrijdagochtend kunnen of willen wachten zal T-Mobile haar Shop aan de Lijnbaan 86 in Rotterdam al om middernacht openen.

Je moet er dan wel snel bij zijn want de winkel sluit om 02u00 alweer haar deuren. Bovendien zijn er maar 500 exemplaren van de iPhone beschikbaar en mag iedere klant er maximaal ééntje kopen.

Daarnaast is ook onthuld waar je de iPhone vanaf aanstaande vrijdag overal kunt kopen. Behalve, natuurlijk, in de T-Mobile Shops, zal het toestel ook bij Belcompany, The Phone House, MediaMarkt, Saturn en Premium Apple Resellers in de schappen liggen.

Bepaald niet bemoedigend is de mededeling van T-Mobile dat je op een iPhone die via de Online Webshop besteld wordt mogelijk zes weken zult moeten wachten!Gerelateerde links:
Meer info T-Mobile iPhone 3G, Of toch niet ?
T-Mobile met 3 speciale bundels naar de iPhone.
3G iPhone vanaf 11 Juli bij T-Mobile
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.