Nieuws
24 juli 2008 - Ron Smeets

iPhone vanaf 22 Augustus in 20 nieuwe landen

Dit is misschien wel het beste bewijs voor het feit dat de (zogenaamde) schaarste van nieuwe iPhones door de fabrikant zelf gecreeerd wordt.

Apple heeft namelijk besloten om de nieuwe iPhone volgende maand (vanaf 22 Augustus) in 20 nieuwe landen op de markt te brengen. Als ze écht leveringsproblemen zouden hebben dan zouden ze wel iets voorzichtiger zijn met dit soort nieuwe lanceringen, toch?

Hun doel is echter nog steeds om het toestel voor het eind van dit jaar in 70 landen in de winkels te hebben liggen.

Welke 20 landen, van de lijst met 50 die als 'binnenkort beschikbaar' te boek staan op de site van Apple, de iPhone 3G in Augustus zullen gaan ontvangen is nog niet bekend gemaakt.Gerelateerde links:
iPhone uitverkocht, lange levertijden verwacht
Eén miljoen iPhone 3G's in drie dagen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.