Entertainment
18 september 2007 - Ron Smeets

iPhone unlocking bij de bron. . .

Naar eigen zeggen proberen deze twee 'vrienden van Apple' er alles aan te doen om de drempel voor het kopen van een iPhone in de VS zo laag mogelijk te houden.

De vervelende, en inmiddels al op meerdere manieren gekraakte, AT&T simlock is één van die drempels. Daarom bieden zij hun 'Unlocking Services' dan ook pal naast de deur van een AT&T store aan.

Of de provider inmiddels al iets ondernomen heeft om de twee mannen op andere gedachten te brengen (of weg te sturen) is niet bekend.

Via: TechblogGerelateerde links:
Drie keer zoveel iPhones per dag sinds prijsverlaging
Apple laat iPhone unlock software ongemoeid
Unlocked iPhone na update weer gelocked
Nog een software unlocktool voor de iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.