Accessoires
13 maart 2009 - Ron Smeets

iPhone tasje slash accu

De iPhone (3G) heeft drie bekende nadelen. De accu gaat niet al te lang mee, je kunt hem niet zelf verwisselen dus een reserve accu meenemen is geen optie en het toestel zelf (niet het scherm) is nogal krasgevoelig.

Mocht je op zoek zijn naar extra accu-power voor je iPhone en een beschermend hoesje dan kun je met de iPower Jacket drie vliegen in één klap slaan.

Behalve een handig beschermhoesje is het namelijk ook een reserve accu voor je iPhone 3G met genoeg power (2000mAh) om het toestel helemaal op te laden als hij (bijna) leeg is.

Te koop via Amazon dot com voor $79.95 (ca. €60).

http://www.youtube.com/watch?v=PFYQBR_vJ7U
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.