Nieuws
18 juni 2007 - Ron Smeets

iPhone specs vergeleken met die van de concurrentie

Apple heeft vandaag een overzicht gepubliceerd waarin enkele specs van de iPhone worden vergeleken met die van, in de ogen van Apple, diens belangrijkste concurrenten.

Natuurlijk kun je het de mannen uit Cupertino nauwelijks kwalijk nemen dat ze een beetje (ahum!) voor eigen parochie preken door alleen die features te noemen waarvan ze nu al weten dat de iPhone beter is dan de concurrentie.

Zoals je kunt zien is de iPhone dunner dan de Nokia N95, Samsung BlackJack, BlackBerry 8300 en Palm Treo 750. Tevens heeft ie een groter scherm, is hij de enige met een glazen front en heeft alleen de N95 ook WiFi aan boord.

Daarnaast zou de accu van de iPhone dubbel zo lang meegaan dan die van de overige toestellen, de BlackJack uitgezonderd die kwa uithoudingsvermogen nog het dichts in de buurt van de iPhone komt.Gerelateerde links:
AT&T winkels dicht als de iPhone binnenkomt
iPhone gespot in het wild
Marketingplan voor de iPhone??
'De iPhone is beter dan de Prada'
Ga jij een iPhone kopen?
iPhone variant op 'I'm a Mac, I'm a PC commercial'
Wanneer is de Zune Phone beter dan de iPhone?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.