Nieuws
14 april 2015 - Ron Smeets

iPhone overleeft val van 41e verdieping Camera filmt val en harde landing

Terwijl Catalin Marin vanuit zijn appartement op de 41e verdieping de mist filmde viel zijn iPhone 6 uit zijn handen. Het toestel filmde de hele val en de harde landing. Wonder boven wonder overleefde de iPhone deze onvrijwillige beproeving. Eenmaal op de grond werd hij gevonden, en opgeraapt door een voorbijganger. Dankzij de Find My iPhone app kwam Catalin in contact met de vinder en kon hij zijn toestel kort daarna weer in zijn armen sluiten ;)

Vlak voordat de iPhone viel maakte Catalin bovenstaande foto van de mistige ochtend in Dubai met zijn Nikon D800. Gelukkig heeft hij die niet laten vallen want dat had die camera zeker weten NIET overleefd. De video die door de vallende iPhone gemaakt werd postte Catalin op Instagram.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.