Nieuws
03 februari 2010 - Ron Smeets

iPhone OS 3.1.3 nu beschikbaar

Apple heeft gisteren de nieuwste firmware versie, 3.1.3, van het iPhone OS uitgerold. Iedereen met een iPhone en iPod Touch kan de nieuwe software nu op de gebruikelijke manier (via iTunes) downloaden en installeren.

In versie 3.1.3 zijn diverse bugs, zoals het crashen van bepaalde Apps en het niet juist weergeven van de resterende accucapaciteit bij de iPhone 3GS, opgelost.

Letwel, heb je een 'jailbroken' iPhone (of iPod Touch) dan moet je deze update even links laten liggen. Het zal een kwestie van tijd zijn, maar vooralsnog is er nog geen Jailbreak voor de nieuwste iPhone OS beschikbaar. Ook de enkele dagen uitgebrachte versie 0.9 van redsn0w biedt nog geen soelaas voor het unlocken en/of jailbreaken van iPhone OS 3.1.3

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.