Accessoires
18 oktober 2008 - Ron Smeets

iPhone op pootjes

Tja, als je zo vaak gebeld wordt terwijl je op de pot zit dan is het natuurlijk logisch dat je op zoek gaat naar een oplossing voor al die gemiste oproepen.

De eenvoudigste manier zou natuurlijk zijn om je telefoon gewoon mee naar het toilet te nemen maar dat vond Kazu Terasaki te eenvoudig. Na een mislukte rijdende poging kwam hij dus op het idee om zijn iPhone van pootjes te voorzien. Onderstaande video's verklaren veel, maar ik denk niet dat het aantal gemiste oproepen echt minder geworden is ;-)

Via: GetRobo

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.