Geruchten
31 maart 2007 - Ron Smeets

iPhone op 11 Juni in de winkels?

Nee, niet in Nederland of in de rest van Europa want hier komt hij pas vlak voor de Kerst uit.

Volgens CNet heeft AT&T 11 Juni uitgekozen als de dag dat de iPhone in de VS in de winkels zal komen te liggen. Althans dat heeeft CNet uit de mond van een van de sales verantwoordelijken van AT&T vernomen. Leuk. . . als je in de VS woont en met smacht op de iPhone zit te wachten.

Op die dag start overigens ook de Worldwide Developers Conference in San Francisco. Dat zou de keuze voor 11 Juni kunnen verklaren en maakt het een stuk geloofwaardiger.Gerelateerde links:
Cingular opent iPhone community
De iPhone niet voor iedereen. . .
UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.