Geruchten
23 mei 2007 - Ron Smeets

iPhone ook voor prepay bellers

Volgens interne informatie van AT&T die door BoyGenius boven water getoverd is zal de iPhone, als die volgende maand in de VS uitkomt niet alleen voorbehouden zijn aan bellers met een abonnement, maar ook door prepay klanten gekocht kunnen gaan worden.

De screenshot (grotere versie na de klik) die door BoyGenius online gezet is toont de diverse 'abonnementsvormen' voor de iPhone en daarbij staat ook 'IPHONE PREPAID' genoemd.

Natuurlijk zullen de prijzen van het toestel dan wel beduidend hoger zijn. Hoe veel hoger is nog niet bekend.

Via: IphoneclubGerelateerde links:
iPhone werkt toch in Europa
Ga jij een iPhone kopen?
iPhone op schema
iPhone gaat voor
De iPhone niet voor iedereen. . .
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.