Nieuws
20 maart 2009 - Ron Smeets

iPhone ook 'los' te koop in de VS

In diverse Europese landen (o.a. Frankrijk en Zwitserland) kun je de iPhone al los kopen omdat de lokale wetgeving de zogenaamde koppelverkoop niet toestaat.

In de VS gaat AT&T vanaf volgende week donderdag de iPhone 3G ook los verkopen. De 8 en 16GB versie gaan respectievelijk 599 en 699 dollar kosten.

Overigens blijven ook die losse toestellen SIM-locked op het AT&T netwerk maar dat hoeft de pret voor de gemiddelde Amerikaan natuurlijk niet te drukken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.