Entertainment
16 juni 2009 - Ron Smeets

iPhone onder water

De iPhone is nog steeds populair. Ook de geupdate versie die er aan zit te komen, de iPhone 3G S, heeft echter nog lang niet alles aan boord wat je van een high-end (smart)phone zou mogen verwachten, maar daarom is de iPhone ook meer een lifestyle en design toestel, toch?

Maar goed, gelukkig is het toestel wel redelijk bestand tegen water zoals je in onderstaande video kunt zien. Toch zou ik iedereen die een iPhone heeft willen aanraden die NIET zelf uit te proberen. Het valt namelijk niet onder garantie als het mis gaat.

http://www.youtube.com/watch?v=bGPFAVr1ido

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.