Nieuws
20 september 2007 - Ron Smeets

iPhone nu ook officieel voor Frankrijk

Het zat er al aan te komen gezien het eerdere gerucht dat Steve Jobs deze week na Engeland ook Duitsland en Frankrijk zou gaan bezoeken.

In de eerste twee landen maakten respectievelijk O2 en T-Mobile de afgelopen dagen bekend dat zij de iPhone vanaf 9 November in het assortiment zullen gaan opnemen.

Vandaag was het dan de beurt aan Frankrijk waar Orange aankondigde dat zij de 'gelukkige' zijn die de iPhone daar zullen gaan verkopen.

Een exacte datum heeft men nog niet vrijgegeven maar de kans is natuurlijk groot dat het, net als in de twee buurlanden, 9 November zal zijn.

Mmmh, 't is een detail maar ik realiseer mij net dat de iPhone in Europa dus vanaf 9-11 te koop zal zijn. Toeval?

Foto via:IntoMobileGerelateerde links:
Amerikaanse iPhone komt 9 November naar Engeland
3G iPhone vanaf 12 November in Duitsland te koop?
iPhone vanaf 9 november bij T-Mobile in Duitsland
iPhone vanaf 1 November in Duitsland te koop
Steeds meer 'Europese iPhone bewijzen'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.