Nieuws
17 maart 2007 - Ron Smeets

iPhone niet populair bij eigenaren van Muziek GSM's

Dat concludeert de Amerikaanse online toestelverkoper Let's Talk naar aanleiding van een onderzoek dat men zelf gehouden heeft onder de eigenaren van Muziek GSM's.

Van de ondervraagde consumenten zei 52% niet geinteresseerd te zijn in de iPhone. De reden daarvoor was vooral de prijs en het feit dat veel gebruikers tevreden zijn met het toestel dat ze nu hebben.

Op zich vind ik 52% nog meevallen. Ik zou wel eens willen weten wat de score zou zijn geweest als men dezelfde vraag gesteld zou hebben over de Sony Ericsson W880i en W660i of over de Samsung Ultra Music.

Wat natuurlijk ook meeweegt is het feit dat Let's Talk een van de Amerikaanse telefoonwinkels is die de iPhone helaas niet in haar assortiment mag opnemen vanwege de door Apple toegekende exclusiviteit aan Cingular.Gerelateerde links:
De eerste iPhone look-a-like. . .
Wanneer is de Zune Phone beter dan de iPhone?
Bill koopt geen iPhone
De vijf populairste iPhone berichten volgens Digg
Cingular opent iPhone community
Palm CEO niet bang voor concurrentie van de iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.