Geruchten
14 januari 2009 - Ron Smeets

iPhone Nano komt nu weer in Juni. . .

Met het passeren van MacWorld en het, niet echt verrassend, uitblijven van de introductie van de iPhone Nano heeft het toch bijna een hele week geduurd voordat de betreffende geruchten, in aangepaste vorm, weer aangewakkerd zijn.

Het Taiwanese DigiTimes heeft van een Chinese krant, The Economic Daily News, vernomen dat twee lokale electronica producenten, Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) en United Microelectronics Corporation (UMC), op het punt staan een order binnen te slepen voor de productie van chips voor de iPhone Nano.

Volgens de Chinese krant, zou het toestelletje in Juni op de markt gaan komen. Eerst zien, dan geloven ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.