Geruchten
11 maart 2009 - Ron Smeets

iPhone Nano gerucht nr.999

Het zou zomaar kunnen dat dit al het duizendste iPhone Nano gerucht is, maar goed ik hou het nog effe op 999 ;-) Deze keer meldt het Franse Journal du Geek dat de iPhone Nano 3G in Juni op de markt zal komen.

Op zich is die maand nog niet zo gek bedacht omdat Apple de iPhones tot nu toe steeds vlak voor de zomer presenteerde en daarnaast meldde een Taiwanese bron in Januari ook al de komst van de iPhone Nano in Juni.

Volgens de Franse bron zou de iPhone Nano dezelfde technische specs krijgen als de standaard iPhone 3G dus inclusief WiFi, 3G en GPS.

Opvallend is wel dat de Home-button niet zichtbaar is op de foto hiernaast. Die zou bij de iPhone Nano aan de zijkant geplaatst worden om ervoor te zorgen dat het gebrek aan ruimte niet te veel ten koste gaat van de afmetingen en resolutie van het beeldscherm.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.