Entertainment
10 november 2007 - Ron Smeets

iPhone moeilijker te gebruiken dan verwacht?

Gisteren zagen we al een, vooral voor de persoon in kwestie, pijnlijk voorbeeld van iemand die meer moeite had met het goed (om) gebruiken van de iPhone dan dat je zou mogen verwachten.

Zie hier (foto's boven en onder) nog zo'n voorbeeld. Mmmh, zou de iPhone dan toch niet zo gebruiksvriendelijk zijn als dat iedereen beweert?

OK, de persoon die we hier met een iPhone, in twee van de drie gevallen, ondersteboven aan zijn oor zien is een acteur tijdens een aflevering van de 'Bionic Woman' dus de kans is zeer klein dat hij een echt gesprek aan het voeren was.

Sterker nog, op de foto's hieronder is duidelijk te zien dat het display van het toestel nog licht geeft terwijl hij het toestel aan zijn oor houdt. Echter, tijdens het bellen gaan het licht en de touchscreen functie uit als je het toestel bij oor (of wang) houdt. Dat gebeurt niet als je het toestel zonder te bellen bij je gezicht houdt.

Probeer het zelf maar eens, als je een iPhone hebt natuurlijk ;-)Gerelateerde links:
Nog even wennen aan de iPhone
Voor iedereen die wil weten hoe de iPhone werkt. . .
Ga jij een iPhone kopen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.