Toestellen
20 december 2012 - Ron Smeets

IPHONE met Android in Brazilië

Een iPhone met het Android OS? Ja hoor, dat kan. In Brazilië heeft een fabrikant, die in 2000, lokaal, al de naam iPHONE registreerde (met allemaal hoofdletters dsu), een Android toestellijn uitgebracht die dus IPHONE heet.

IGB Electronica SA is van plan om meerdere IPHONE modellen op de markt te brengen in het Zuid Amerikaanse land. Het is nog onduidelijk of Apple hier iets tegen gaat, proberen, te doen.

Overigens zullen de toestellen officieel als Gradiente IPHONE met nog een type toevoeging in de Braziliaanse winkels verschijnen. De eerste wordt de Neo One. Op onderstaande foto lijkt dat toestel een dual sim versie te zijn. Uiterlijk heeft hij ook wel een beetje weg van de oude iPhone (4/4S) modellen. Verder is er nog niet veel over belkend.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.