Entertainment
20 februari 2010 - Ron Smeets

iPhone meat stylus demo

Een dag of tien geleden dook het bijzondere bericht op over Koreanen die ontdekt hadden dat een worstje ook prima dienst kon doen als vervanging van je vinger bij het bedienen van een capacative touschreen display (oa. de iPhone).

Men noemde het heel toepasselijk de 'iPhone Meat Stylus'. Enkele dagen geleden zat ik in Barcelona met enkele collega bloggers en online media in een Tapasbar. Daar hadden ze (warme) worstjes. Toch maar even op een iPhone uitproberen, was mijn eerste gedachte. Het resultaat is verrassend.

De video is wellicht ietwat donker, maar het is wel allemaal goed te zien. Het werkte dus echt. In dit geval was het worstje een (lekkere) warme mini chorizo met voldoende olie en knoflook ;-)) Enjoy!

Iedereen die dit artikel via de iPhone App bekijkt kan de video in het videochannel bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.