Toestellen
06 april 2007 - Jeroen de Hooge

iPhone Killer of gewoon een rivaal?

Terwijl de smart-phone makers zich rustig houden in afwachting van de iPhone van Apple die verschijnt in Juni heeft een kleine cellphone service provider genaamd Helio een mobieltje geïntroduceerd dat voldoende buzz krijgt.

De Ocean, heeft twee toetsenborden. (Sliding the phone up reveals a standard phone keypad, while sliding to the side reveals a full QWERTY keyboard).

De 4-inch-lange telefoon heeft een 2.4-inch display en 200 Mb intern geheugen voor media bestanden. Helio geeft de telefoon zijn eigen speciale interface en biedt downloadbare content aan zoals games, TV shows, films en muziek. Verder kan je er mee mailen, MSN’en en zit er een GPS systeem op.

The Ocean, te koop vanaf $295 zal deze maand al verschijnen om een voorsprong te nemen op de iPhone. Wanneer hij in Nederland zal verschijnen is nog onduidelijk.

Voor onze lezers in de VS: Hier is je kans om er eentje te winnen!Gerelateerde links:
Social networking is mobile!
Friendfinder via mobile
De 10 mooiste GSM's: smaken verschillen
Consument nog niet klaar voor mobiel sociaal netwerk
Helio deelt toestellen uit in Hollywood
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.