Accessoires
25 februari 2007 - Ron Smeets

iPhone keynote ontleedt. . .

Dit is leuk voer voor de Apple iPhone freaks die maar niet genoeg kunnen krijgen van de buzz rondom Apple's eerste stappen in de wereld van de Mobiele telefonie.

Actioncorp TV heeft de 'verborgen booschappen' van Steve Job's iPhone keynote tot op het bot ontleed en doet, gebruik makend van slides en foto's van deze keynote in combinatie met wat gezond verstand, nog enkele onthullingen over de functies van de iPhone.

Kortom: Wacht je sinds januari al met smacht op de iPhone of wil je gewoon niets missen, dan zijn deze 6 minuten het kijken meer dan waard.Gerelateerde links:
UMTS iPhone begin 2008 in Europese winkels
Wanneer is de Zune Phone beter dan de iPhone?
De iPhone ringtone
De vijf populairste iPhone berichten volgens Digg
Steve Jobs onthuld nog meer geheimen van de iPhone
Cingular opent iPhone community
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.