Nieuws
29 september 2009 - Ron Smeets

iPhone óók bij Vodafone in Engeland

Gisteren werd al bekend dat, na het aflopen van de exclusiviteits deal tussen O2 en Apple, de iPhone nog voor het eind van dit jaar ook bij Orange in de UK te koop zal zijn. Vandaag heeft ook Vodafone aangekondigd dat men de iPhone in Engeland en Ierland zal gaan verkopen vanaf begin 2010.

Prijzen en abonnementen zijn nog niet bekend gemaakt, maar klanten in Engeland en Ierland kunnen zich vanaf vandaag wel al 'voorregistreren' mochten ze interesse hebben in een iPhone met Vodafone abonnement.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.