Geruchten
19 juli 2007 - Danijel Dercksen

iPhone is unlocked te bestellen

Op de Engelse site van Expansys is de bovenstaande foto opgedoken van een unlockde iPhone die te bestellen was via de genoemde site.

Het bedrijf biedt simlockvrije iPhones aan die volgens hen zullen werken in elk Europees GSM-netwerk, zoals die van Nederland.

Echter is het te betwijfelen of dit wel allemaal te vertrouwen is. Expansys staat erom bekend om als eerste toestellen op hun site te plaatsen en dan erbij vertellen dat ze de genoemde toestellen kunnen leveren.

Echter blijkt vaak dat het om een reservering gaat en de verwachtingsdatum wordt daarna snel opgeschoven met een paar weken tot maanden.

Ook zou de iPhone los te koop zijn en als we naar Amerika kijken dan wil Apple graag een deal sluiten met een provider in Europa om het apparaat exclusief met die provider te verkopen en zo de vraag te vergroten.

Overigens was het toestel pre-orderen gratis; je dient dan wel je betalingsinformatie alvast door te spelen. Wanneer het product dan leverbaar is, wordt gevraagd of je het nog steeds wilt hebben. Hierna zal er pas gebruik gemaakt worden van je betalingsgegevens.Gerelateerde links:
iPhone unlock software bijna klaar
Voor iedereen die wil weten hoe de iPhone werkt. . .
Ga jij een iPhone kopen?
iPhone ook voor prepay bellers
Over de auteur: Danijel Dercksen