Nieuws
01 november 2007 - Ron Smeets

iPhone is de 'Uitvinding van het jaar'

Na YouTube in 2006 is het dit jaar de beurt aan de iPhone om met Time's titel 'Invention Of The Year' aan de haal te gaan.

Eigenlijk heb ik hier niets meer aan toe te voegen. Time is zeker niet heilig en met hun keuzes voor de diverse '.... Of The Year' titels slaan ze nog wel eens de plank mis, maar in dit geval kan ik mij wel vinden in hun oordeel.

Van de redenen waarom men dit jaar voor de iPhone gekozen heeft als uitvinding van het jaar vind ik vooral de uitspraak dat de iPhone ertoe zal bijdragen dat andere fabrikanten met beterere mobiele toestellen zullen gaan komen een hele sterke.

Verder worden natuurlijk ook de kenmerken als het design en de UI geroemd.

Foto: Engadget MobileGerelateerde links:
iPhone Virtueel Keyboard instructiefilmpje
Voor iedereen die wil weten hoe de iPhone werkt. . .
Ga jij een iPhone kopen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.