Geruchten
18 december 2007 - Ron Smeets

iPhone in Japan een prooi voor NTT DoCoMo of Softbank?

Het is nog een gerucht maar volgens de Aziatische editie van The Wall Street Journal zou Apple momenteel in onderhandeling zijn met zowel NTT Docomo als Softbank, respectievelijk de nummer 1 en 3 providers in Japan.

Zover bekend staat de iPhone pas medio volgend jaar op Apple's planning voor een release in Azië en zal men, net als in de meeste Europese landen, direct de 3G versie introduceren.

Toch is het natuurlijk niet onverstandig om tijdig te zorgen voor een goed distributiekanaal in het werelddeel waar mobieltjes sneller verouderen dan de gemiddelde boterham ;-)

Via: Engadget MobileGerelateerde links:
iPhone look-a-like voor de Japanse markt
Marketingplan voor de iPhone??
De Origami iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.