Geruchten
13 juli 2009 - Ron Smeets

iPhone in 2010 zonder WiFi naar China

De iPhone in China. Hierover is al heel veel gezegd en geschreven maar tot op de dag van vandaag is het toestel nog steeds niet te koop in het land van Mao, Ming en de Grote Muur.

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan zal de iPhone 3GS volgend jaar (2010) via China Unicom toch in de Chinese winkels gaan verschijnen. Opvallend is wel dat de Chinese, control-freak, overheid bedongen heeft dat de WiFi functie uitgeschakeld moet worden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.