Geruchten
17 juli 2007 - Ron Smeets

iPhone heel even 'te zien' op Duitse T-Mobile site

Het is nog steeds wachten op de officiele Europese aankondiging van de iPhone, maar de ‘waarnemingen’ en geruchten blijven nog steeds de kop op steken.

Nu is Apple’s GSM weer heel even ‘te zien geweest’ op de online shop site van T-Mobile. Zoals bekend is de Duitse Telco samen met Vodafone een van de belangrijkste kandidaten om de iPhone hier in Europa aan de man te mogen gaan brengen.

De ‘iPhone’ is overigens alweer van de site afgehaald, maar niet nadat diverse spotters er een screen shot van gemaakt hadden.Gerelateerde links:
iPhone prijzen en leverdatum op Amazon.uk
Meer bewijzen voor Vodafone en T-Mobile iPhone deals
iPhone vanaf 1 November in Duitsland te koop
Europese (3G) iPhone wordt maandag aangekondigd
T-Mobile ook in de race voor de iPhone
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.