Geruchten
19 september 2006 - Ron Smeets

iPhone geruchten weer aangewakkerd

Apple's Special Event is nog geen week gepasseerd of de eerste (hernieuwde) geruchten komen alweer boven drijven.

Zo zijn ze bij ThinkSecret er van overtuigd dat de langverwachte iPhone toch in het eerste kwartaal van 2007 op de markt zal komen.

Bronnen in de diercte omgeving van Apple hopen op een officiele aankondiging van de smartphone op de MacWorld Expo in januari van het komende jaar, gevolgd door een snelle release en dezelfde hype als de RAZR en Chocolate veroorzaakten, om nog maar te zwijgen de successen van de iPod.

De iPhone zal, zo melden dezelfde bronnen, voorzien worden van een 3MP camera, 2.2 inch display en natuurlijk alle mogelijke iPod functies en software (iTunes) ondersteunen.Gerelateerde links:
iPhone geruchten Softbank weer ontkend
JP Morgan: Apple GSM komt nog dit jaar
Apple iPhone wederom bevestigd
Advertentie van Apple's iPhone
Terrabyte iPod en Apple iPhone komen er aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.