Nieuws
15 mei 2006 - Ron Smeets

iPhone geruchten Softbank weer ontkend

Tja, ik had al zo'n flauw vermoeden uitgesproken toen ik dit bericht enkele dagen geleden zag en er over schreef.

De 'anonieme bronnen' die toen wisten te melden dat het Japanse Softbank (voorheen Vodafone Japan) met Apple werkt aan een 'iPhone' project hebben, zo meldt Softbank nu zelf, niets met het bedrijf van doen en dus ontkent Softbank nu dus in alle toonaarden dat er een dergelijke deal of project bestaat. . . toch?

Nou, niet dus! Het enige dat de Japanse Telco nu zegt is dat ze 'formeel' niets te melden hebben over de betreffende geruchten en de bron ervan.

Zoals ik dus enkele dagen geleden ook al zei: dit riekt naar een goedkope vorm van publiciteit zoeken. Maar goed, het kan natuurlijk ook zo zijn dat Apple Softbank gewaarschuwd heeft om niet te vroeg uit de school te klappen en Jobs' primeur te verpesten. Wie weet?!

Enfin, we wachten gewoon weer af.Gerelateerde links:
JP Morgan: Apple GSM komt nog dit jaar
Apple iPhone wederom bevestigd
Advertentie van Apple's iPhone
Terrabyte iPod en Apple iPhone komen er aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.