Nieuws
08 november 2007 - Ron Smeets

iPhone firmware versie 1.1.2 bevestigd voor 9 november

Het was min of meer al bekend maar Apple heeft het nu ook offcieel geroepen: Tegelijkertijd met de lancering van de eerste iPhones in Europa (Duitsland en Engeland) wordt ook de nieuwste firmware versie uitgerold.

De belangrijkste nieuwe 'feature' in versie 1.1.2 is niet zozeer de taalondersteuning voor de Duitse en Franse iPhone kopers (inclusiief de lokale toetsenbordindeling) maar toch vooral het feit dat het lek van de TIFF exploit gedicht is. Hierdoor zal de iPhone niet meer te Jailbreaken (en unlocken) zijn.

Iedereen die een ge-unlockte iPhone heeft moet deze update dus zeker weer links laten liggen totdat de boys van het iPhone Dev Team het 'probleem' ook voor deze firmware versie weer hebben opgelost ;-)Gerelateerde links:
One-Click Jailbreak tool voor iPhone versie 1.1.1
Apple iPhone versie 1.1.1 ook gekraakt
iPhone update 1.1.1 'sloopt' unlock én Jailbreak software
iPhone firmware 1.1.2 sloopt wederom de jailbreak hack
Unlocked iPhones moeten update 1.1.1 links laten liggen!
Eerste unlock tool voor iPhone versie 1.1.1
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.