Geruchten
12 november 2008 - Ron Smeets

iPhone Firmware 2.2 op komst?

Als we deze Griekse geruchten mogen geloven dan zal de volgende iPhone Firmware versie op 21 November het daglicht zien.

De Grieken beroepen zich op informatie van een anonieme insider bij Apple. Over negen dagen zullen we weten of deze bron het bij 't rechte eind had.

In eerdere geruchten over deze nieuwe iPhone firmware werden al diverse nieuwe en verbeterde features in het vooruitzicht gesteld.

- Een aangepaste Safari weergave met een eigen plek voor de Google search bar
- Een aan/uit knop voor autocorrectie
- Nieuwe talen toegevoegd
- 461 Japanse tekens toegevoegd
- Line-In audio optie geactiveerd via de headphone aansluiting
- Nieuwe Maps functionaliteiten zoals voetgangers navigatie, Google Street View, Google Transit Info (openbaar vervoer routes) en Location Sharing
- Diverse aanpassingen in de weergave van App Store onderdelen en het toevoegen van opties als 'Tell A Friend' en 'Report a Problem'
- OTA podcast updates

Via: UnwiredView

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.